A 90-es évek elején történt nagy változások cégünk sorsát is meghatározták. A számítástechnika, és a dtp programok fejlõdésével lehetõség nyílt a nyomdai elõkészítés (prepress) számítógéppel történõ elvégzésére. Így sok ofszet kiadvány tervezését és elõkészítését is felvállaltuk, a flexó- és a kerámia matrica nyomdai elõkészítési munkáink mellett. A csomagolóanyagok kiszínesedésére nagy piaci igény lépett fel, a költségtakarékos megoldások figyelembevételével. Az ofszet- és a mélynyomtatásnál már megszokott minõségi elvárásokat támasztották alapfeltételként az új csomagolóanyagok sokoldalú nyomtatására alkalmas technológiával szemben. A flexó nyomtatás rövid idõn belül bebizonyította, hogy alkalmas a térhódításra. Okai: a sokoldalúságán túl, a kedvezõbb nyomóforma költségek, s a korszak technológiai újdonságait felhasználva a flexó nyomdagép gyártók a minõségi piaci elvárásoknak megfelelõ gépeket alkottak.

A flexó elõkészítés megnövekedett igénye végül azt eredményezte, hogy 1997-tõl cégünk kizárólag flexóra szakosodott. Folyamatos fejlesztésekkel és képzésekkel sikerült nemcsak lépést tartani a korral, de bizonyos tekintetben meg is elõzni azt.

2004-ben a teljeskörû szolgáltatás nyújtás érdekében tevékenységünket a nyomóforma készítéssel egészítettük ki. Így minden technológiai lépést "házon belül" el tudunk végezni, és ez jelentõsen növeli a hatékonyságunkat, valamint lecsökkenti a munkák átfutási idejét.