Minõség, mindenek elõtt!

Fõ tevékenységünk a flexó nyomdai elõkészítés. A kezdetek óta ez cégünk fõ profilja, és ebben igyekszünk a legjobbak lenni. A flexó és egyéb nyomtatási eljárások között alapvetõ különbség az, hogy  nincsenek tökéletesen automatizálható megoldások, csak kompromisszumok. Az elõkészítö csapat szakmai tudásán múlik a grafikai megvalósítás minõsége. Ezért van szükség a legjobb elõkészítésre! Több, mint 20 éves flexó tapasztalattal magas színvonalú elõkészítést garantálunk, mellyel az adott nyomdagépen a maximot hozzuk ki. 

Munkamenetünk lehetõvé teszi az átlagtól jobb minõségû elõkészítést. A végfelhasználóval történõ kommunikáció a legjobb és a legegyszerûbb módja az igények feltérképezésének. A kommunikácó elõsegíti a megfelelõ végeredmény születését, és biztos nyomtathatóságot. 

A minõségi elõkészítésnek két alapvetõ feltétele van: a nyomdatechnológiai paraméterek pontos ismerete, valamint a grafikai anyagok teljes körû rendelkezésre bocsájtása. Amennyiben minden paraméter adott, és a koncepció is kialakult, megkezdõdhet az adott flexónyomda specifikus elõkészítési folyamat.

A nyomdai feldolgozás Macintosh rendszeren történik. Az alapvetõ dtp programokon kívül professzionális programok nyújtnak segítséget a feldolgozás során. Többek között rendelkezünk a piacvezetõ csomagolástechnológiai szoftvergyártó, az EskoArtwork cég licenszeivel is. A háttérmunkáról, mint például RIP-pelés, fimkészítés, vagy nyomtatás, vegyes platformú hálózat (Mac, Win, Unix) gondoskodik. 

Proofrendszerünk segítségével tökéletes képet kaphat mind a nyomda, mind a végfelhasználó, így nem várt meglepetések nélkül készülhet el a csomagolóanyag. 604 mm-es szélességig a kész anyagokról minden tekintetben a végeredményhez tökéletesen hasonlító (rács-, és színhelyes) digitális proofot tudunk készíteni. Hogy "próbanyomat" minden tekintetben megközelítse a valóságot, modellezni tudjuk, hogy mi történik, ha a színek nem állnak passzerban (vagyis az egyes színek elmozdulását egymáshoz képest). 

Studiónk teljeskörû nyomdai szolgáltatást nyújt: